U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Openingstijden

maandag:                        gesloten

dinsdag t/m vrijdag:    09.00 u. - 11.45 u.

                                                  13.15 u. - 17.30 u.

zaterdag:                          09.30 u. - 16.00 u.


Contact

 0113 - 34 07 18

    Ooststraat 8, 4421 EB  Kapelle (ZE) 

Stichting De Bron

Stichting De Bron drijft een boekhandel met als doel het verspreiden van het evangelie door de verkoop van boeken, cd’s, dvd’s, kaarten en cadeauartikelen. 

Onze boekhandel heeft geen winstoogmerk. Een door het bestuur vastgesteld percentage van de winst gaat dan ook naar projecten met een gelijksoortige doelstelling als De Bron.

Zo konden we in 2012 een mooi bedrag overmaken voor de aanschaf van een drukpers door een christelijke drukkerij in Egypte. De pers wordt onder andere gebruikt voor het drukken van Bijbels, kinderbijbels en geestelijke lectuur. Directeur Sami Yacoub en zijn vrouw zijn al 20 jaar in de Arabische wereld actief.

In 2014 hebben we naar Open Doors een gift overgemaakt voor noodhulppakketten. Irakese christenen kregen via lokale partners en kerken voedsel en water, matrassen en dekens uitgereikt en medische ondersteuning.

In 2015 hebben we aan Friedenstimme een gift gegeven voor lectuur en drukwerk.

Stichting Vrienden van de Matthew Henry zet zich met een deskundig team Indonesische vertalers in voor het vertalen van het complete Bijbelcommentaar van de puriteinse predikant Matthew Henry vanuit de brontaal (Engels) in het Indonesisch. De Bron heeft in 2016 deze stichting een gift voor dit project kunnen geven.

 

Werken bij boekhandel De Bron?

Onze winkel wordt geheel door vrijwilligers gerund. Wilt u graag ons team komen versterken als vaste kracht of als invalkracht? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien zitten we juist op u te wachten …