U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Openingstijden

maandag:                        gesloten

dinsdag t/m vrijdag:    09.00 u. - 11.45 u.

                                                  13.15 u. - 17.30 u.

zaterdag:                          09.30 u. - 16.00 u.


Contact

 0113 - 34 07 18

    Ooststraat 8, 4421 EB  Kapelle (ZE) 

In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod van Bijbels, boeken, tijdschriften, zangbundels, cd's en kaarten. We bieden betaalbare cadeauartikelen aan en het is mogelijk om dvd's te lenen.  

 

Bijbels

Wij hebben Bijbels van verschillende uitgevers, in verschillende vertalingen, afmetingen en uitvoeringen. Recentelijk is de Bijbel met uitleg verschenen, een uitgave van De Banier. Meer informatie over dit project vindt u op de website www.bijbelmetuitleg.nl.

 

Boeken

Ons assortiment boeken is heel breed. Theologie, geloofsopbouw, levensstijl, bijbelstudieboeken, Bijbelse dagboeken en kinderbijbels vormen een belangrijk deel van onze voorraad, maar er is ook een ruime keus aan romans, thrillers, jeugd- en kinderboeken. Voor de categorieën relatie en opvoeding, cadeauboeken en gedichtenbundels kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Zoekt u iets wat er niet staat? Vraag het aan onze medewerkster; wij kunnen het dan voor u bestellen.

Wilt u zeker weten dat u niet voor niets naar de winkel komt? Dan kunt u uw bestelling ook via de mail aan ons doorgeven!

 

Tijdschriften

Zij en Zeeuws, Belle, Weet en Jente hebben een vaste plek in ons tijdschriftenrek. Glossy's en andere bladen zoals Puur! Zomer/Winter van uitgeverij Kok en Sestra ZOMER/THUIS vullen het assortiment aan.

  

Zangbundels

Verschillende zangbundels hebben bij ons een plek op de plank. Of u nu op zoek bent naar de psalmen, het liedboek van uw kerk,  de zgn. gele bundel of een uitgave van de opwekkingsliederen, teksteditie of muziekeditie: we helpen u graag.

 

Cd's

Onze cd-leverancier biedt u een goede bestelservice. Cd's die bij hem voorradig zijn, kunnen tweemaal per week geleverd worden. Het leveren van cd's die buiten het gewone assortiment vallen, duurt wat langer, maar vrijwel alle cd's zijn voor u te bestellen, waar ter wereld ze ook uitgekomen zijn!

 

Kaarten

Een kaartje voor een geboorte, een verjaardag, een bruiloft, bij ziekte of overlijden, of 'gewoon zomaar' een kaartje? Ons assortiment kaarten is gevarieerd, zowel wat betreft de stijl als de prijs. Er is keus in ansichtkaarten, enkele en dubbele wenskaarten, met en zonder Bijbeltekst of gedicht. We hebben al dubbele wenskaarten en fotokaarten vanaf 60 cent!


Dvd-uitleen

Voor 70 cent per openingsdag (zondag en maandag tellen dus niet mee) kunt u voor uzelf of voor uw kinderen een van onze dvd's lenen. Regelmatig voegen we nieuwe dvd's aan de collectie toe. Door de jaren heen is een breed assortiment opgebouwd, van familieseries tot films met een diepere inhoud wat betreft geloof, gezin en leven.